• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Henk Albers (1898-1982)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Henk Albers

Henk Albers (1898-1982)

Kunstenaar

Henk ALBERS

Schilder, graficus, tekenaar

Geboren te Kampen in 1898. Overleden in 1982 te Weesp.

Opleiding: Albers was autodidact.

Albers schilderde landschappen, stillevens, figuren en dieren. Grafische technieken die hij toepaste waren onder andere lithografie en houtsnede. Albers was lid van de kunstenaarsvereniging ?De Onafhankelijken?, die in 1912 was opgericht om te streven naar vrijheid in de kunst, met bijgaande juryvrije exposities. Daarmee speelde de groep een belangrijke rol in de omslag in de kunst aan het begin van de twintigste eeuw. Albers heeft met de groep van 1927 tot 1941 meerdere malen in het Stedelijk Museum Amsterdam ge_xposeerd.

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Henk Albers - De hooischelf - grote ingelijste potloodtekening kopen? Bied vanaf 35!
Henk Albers - De hooischelf - grote ingelijste potloodtekening

Tekening / Aquarel

Geplaatst doorMiles

Eindtijd13-03-2022 om 19:21

Periode1945 t/m 1999
TechniekPotlood
Afmetingen57 cm x 43 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Henk Albers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henk Albers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henk Albers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henk Albers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henk Albers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henk Albers!

Volg het aanbod kunst van Henk Albers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henk Albers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henk Albers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henk Albers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henk Albers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henk Albers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henk Albers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henk Albers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henk Albers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henk Albers?

Kunst kopen van Henk Albers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henk Albers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henk Albers. Om meer kans te maken om de Henk Albers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henk Albers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.