• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Henk Dekker (1897-1974)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Henk Dekker

Henk Dekker (1897-1974)

Kunstenaar

Henk DEKKER (Gouda 1897- Den Haag 1974)

Aangeboden items
2
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (17 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Henk Dekker - schip op zee kopen? Bied vanaf 45!
Henk Dekker - schip op zee

Tekening / Aquarel

Geplaatst doorHannes1948

Eindtijd14-05-2022 om 20:57

Jaartal1954
TechniekStift
Afmetingen38 cm x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Aftersale
Henk Dekker - Riviergezicht bij Eck en Wiel kopen? Bied vanaf 60!
Henk Dekker - Riviergezicht bij Eck en Wiel

Tekening / Aquarel

Geplaatst doorHannes1948

Eindtijd14-05-2022 om 20:59

Periode1945 t/m 1999
TechniekStift
Afmetingen33 cm x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Henk Dekker

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henk Dekker? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henk Dekker. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henk Dekker en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henk Dekker te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henk Dekker!

Volg het aanbod kunst van Henk Dekker te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henk Dekker te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henk Dekker instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henk Dekker kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henk Dekker!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henk Dekker kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henk Dekker en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henk Dekker via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henk Dekker of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henk Dekker?

Kunst kopen van Henk Dekker begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henk Dekker, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henk Dekker. Om meer kans te maken om de Henk Dekker te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henk Dekker! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.