Henk Jurriaans (1940-2005)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Henk Jurriaans
Henk Jurriaans (1940-2005)

Henk Jurriaans (1940-2005)

Kunstenaar

Henk JURRIAANS (Amsterdam 1941 - Uithuizen 2005)

Aangeboden items
2
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Henk Jurriaans - Kunststof flessenhuls met Wijnfles Van Gogh kopen? Bied vanaf 59!
Henk Jurriaans - Kunststof flessenhuls met Wijnfles Van Gogh3D Multiples & Objecten
Geplaatst doorAmi
Eindtijd 08-01-2023 om 20:00
Jaartal2001
TechniekKunststof
Afmetingen31 cm x 16 cm x 12 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Henk Jurriaans - Wijnfles huls met Van Gogh wijn 1988 kopen? Bied vanaf 50!
Henk Jurriaans - Wijnfles huls met Van Gogh wijn 1988Beeld / Object
Geplaatst doorAmi
Eindtijd 29-01-2023 om 19:21
Jaartal2001
TechniekKunststof
Afmetingen31 cm x 17 cm x 11 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd

Kunst kopen van Henk Jurriaans

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henk Jurriaans? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henk Jurriaans. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henk Jurriaans en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henk Jurriaans te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henk Jurriaans!

Volg het aanbod kunst van Henk Jurriaans te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henk Jurriaans te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henk Jurriaans instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henk Jurriaans kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henk Jurriaans!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henk Jurriaans kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henk Jurriaans en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henk Jurriaans via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henk Jurriaans of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henk Jurriaans?

Kunst kopen van Henk Jurriaans begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henk Jurriaans, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henk Jurriaans. Om meer kans te maken om de Henk Jurriaans te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henk Jurriaans! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.