Henk Munnik (1912-1997)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Henk Munnik
Henk Munnik (1912-1997)

Henk Munnik (1912-1997)

Kunstenaar

Henk MUNNIK

Aangeboden items
3
Verkochte items
20
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Henk Munnik - Stilleven kopen? Bied vanaf 35!
Henk Munnik (1912-1997) Nederlands Stilleven
TechniekOlieverf
Afmetingen67 cm x 78 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
Henk Munnik - Landschap met gebouwen - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 200!
Henk Munnik (1912-1997) Nederlands Landschap met gebouwen - Ingelijst (Groot)
TechniekOlieverf
Afmetingen110 cm x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee
Henk Munnik - z.t. | stadsplein kopen? Bied vanaf 60!
Henk Munnik (1912-1997) Nederlands z.t. | stadsplein
TechniekAquarel
Afmetingen21.7 cm x 27 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Henk Munnik

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henk Munnik? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henk Munnik. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henk Munnik en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henk Munnik te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henk Munnik!

Volg het aanbod kunst van Henk Munnik te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henk Munnik te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henk Munnik instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henk Munnik kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henk Munnik!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henk Munnik kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henk Munnik en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henk Munnik via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henk Munnik of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henk Munnik?

Kunst kopen van Henk Munnik begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henk Munnik, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henk Munnik. Om meer kans te maken om de Henk Munnik te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henk Munnik! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.