Henk Postma (1936)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Henk Postma
Henk Postma (1936)

Henk Postma (1936)

Kunstschilder, Tekenaar

Henk POSTMA (1936)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Henk Postma - zonder titel kopen? Bied vanaf 50!
Henk Postma - zonder titelTekening / Aquarel
Geplaatst doorHans1958
Eindtijd 26-03-2023 om 22:55
Jaartal1995
TechniekPenseel (Inkt)
Afmetingen24 cm x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Henk Postma

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henk Postma? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henk Postma. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henk Postma en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henk Postma te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henk Postma!

Volg het aanbod kunst van Henk Postma te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henk Postma te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henk Postma instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henk Postma kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henk Postma!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henk Postma kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henk Postma en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henk Postma via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henk Postma of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henk Postma?

Kunst kopen van Henk Postma begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henk Postma, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henk Postma. Om meer kans te maken om de Henk Postma te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henk Postma! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.