Henk van Gemert (1913-2002)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Henk van Gemert
Henk van Gemert (1913-2002)

Henk van Gemert (1913-2002)

Kunstenaar

Henk van Gemert Amsterdam 1913-2002.Schilder/tekenaar/lithograaf.

Aangeboden items
2
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Henk van Gemert - Port du chateau kopen? Bied vanaf 40!
Henk van Gemert (1913-2002) Nederlands Port du chateau
TechniekLitho
Afmetingen20 cm x 25 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Henk van Gemert

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henk van Gemert? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henk van Gemert. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henk van Gemert en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henk van Gemert te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henk van Gemert!

Volg het aanbod kunst van Henk van Gemert te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henk van Gemert te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henk van Gemert instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henk van Gemert kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henk van Gemert!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henk van Gemert kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henk van Gemert en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henk van Gemert via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henk van Gemert of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henk van Gemert?

Kunst kopen van Henk van Gemert begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henk van Gemert, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henk van Gemert. Om meer kans te maken om de Henk van Gemert te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henk van Gemert! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.