• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Henri Frederic Boot (1877-1963)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Henri Frederic Boot

Henri Frederic Boot (1877-1963)

Kunstenaar

Henri Frederic BOOT (Maastricht 1877 - Haarlem 1963)

Boot was een kunstschilder die het overgrote deel van zijn werkzame leven in Haarlem woonde. Hij geldt als de nestor van de Haarlemse School uit de vorige eeuw. Boot maakte deel uit van de kunstenaarsvereniging Kunst Zij Ons Doel. Tot zijn leerlingen behoorden onder anderen Kees Verwey, Poppe Damave, Otto de Kat en Wim Steyn. Anton Heyboer woonde in de vroege jaren 50 bij hem op zolder waar hij zijn beroemde systeem tot stand bracht.

Aangeboden items
0
Verkochte items
23
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (18 x Favoriet)

Momenteel worden er helaas geen items van Henri Frederic Boot (1877-1963) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 23 items van Henri Frederic Boot (1877-1963) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 18 mensen die Henri Frederic Boot (1877-1963) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

undefined

Nieuw aanbod

undefined

Populaire items

undefined

Exclusief aanbod

undefined

Vanaf 1 euro bieden

undefined

Aftersale

undefined

CoBrA Kunst

undefined

Exclusieve Grafiek

undefined

Sculpturen & Objecten

undefined

Sieraden & Juwelen

undefined

Vinyl

Kunst kopen van Henri Frederic Boot

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henri Frederic Boot? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henri Frederic Boot. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henri Frederic Boot en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henri Frederic Boot te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henri Frederic Boot!

Volg het aanbod kunst van Henri Frederic Boot te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henri Frederic Boot te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henri Frederic Boot instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henri Frederic Boot kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henri Frederic Boot!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henri Frederic Boot kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henri Frederic Boot en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henri Frederic Boot via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henri Frederic Boot of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henri Frederic Boot?

Kunst kopen van Henri Frederic Boot begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henri Frederic Boot, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henri Frederic Boot. Om meer kans te maken om de Henri Frederic Boot te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henri Frederic Boot! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.