Henri Titselaar (1917-2013)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Henri Titselaar
Henri Titselaar (1917-2013)

Henri Titselaar (1917-2013)

Kunstenaar

Henri Titselaar (Sittard, 1917 - Den Bosch, 2013) zei over zichzelf: Mijn persoonlijke artistieke intenties worden gecre_erd vanuit een onderbewuste wereld, die verband houdt met kosmologische, biologische en psychologische tendensen, die het hele leven bepalen. Met andere woorden: gestalte geven op een plat vlak met vormen, die van wereldbeschouwelijke aard zijn.Als beeldend kunstenaar ben ik al 60 jaar werkzaam in de schilderkunst. Hierdoor heb ik een zeer persoonlijke stijl ontwikkeld die bijdraagt aan schilderkunstige vernieuwing in Brabant. Mijn werkstukken zijn in diverse technieken uitgevoerd namelijk in olieverf/zand - case_ne tempera - acryl - kunststof/caparol en polyester (transparant en niet transparant).In 1999 is er een boek verschenen over mijn leven en werk met 200 pagina's en 156 afgebeelde werken in full color.

Aangeboden items
3
Verkochte items
48
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Henri Titselaar - Schuur met vogelkooi en fiets kopen? Bied vanaf 250!
Henri Titselaar (1917-2013) Nederlands Schuur met vogelkooi en fiets
TechniekGouache
Afmetingen45 cm x 63 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee
Henri Titselaar - Dorpsgezicht kopen? Bied vanaf 75!
Henri Titselaar (1917-2013) Nederlands Dorpsgezicht
TechniekGouache
Afmetingen52 cm x 66 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee
Henri Titselaar - Slapende vrouw kopen? Bied vanaf 65!
Henri Titselaar (1917-2013) Nederlands Slapende vrouw
TechniekPotlood
Afmetingen71 cm x 61 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 65
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Henri Titselaar

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henri Titselaar? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henri Titselaar. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henri Titselaar en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henri Titselaar te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henri Titselaar!

Volg het aanbod kunst van Henri Titselaar te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henri Titselaar te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henri Titselaar instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henri Titselaar kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henri Titselaar!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henri Titselaar kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henri Titselaar en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henri Titselaar via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henri Titselaar of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henri Titselaar?

Kunst kopen van Henri Titselaar begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henri Titselaar, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henri Titselaar. Om meer kans te maken om de Henri Titselaar te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henri Titselaar! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.