Henri Verstijnen (1882-1940)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Henri Verstijnen
Henri Verstijnen (1882-1940)

Henri Verstijnen (1882-1940)

Kunstenaar

Henri Verstijnen werd in 1882 op Java geboren en ging in 1892 met zijn ouders naar Nederland. Volgde tekenlessen aan de Akademie in Arnhem en legde zich al vroeg toe op het weergeven van de dierenwereld.In 1918 verhuisde Verstijnen naar Den Haag en exposeerde er via de Haagse Kunstkring en Pulchri Studiovooral werken van bloemen, vogels en exotische dieren in hun natuurlijke omgeving. Hij overleed in 1940 in Den Haag.

Aangeboden items
1
Verkochte items
14
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (19 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Henri Verstijnen - Litho “Avondidylle” kopen? Bied vanaf 35!
Henri Verstijnen - Litho “Avondidylle”Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorverve
Eindtijd 24-02-2023 om 21:26
Periode1900 t/m 1944
TechniekLitho
Afmetingen32 cm x 26 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Henri Verstijnen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henri Verstijnen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henri Verstijnen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henri Verstijnen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henri Verstijnen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henri Verstijnen!

Volg het aanbod kunst van Henri Verstijnen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henri Verstijnen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henri Verstijnen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henri Verstijnen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henri Verstijnen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henri Verstijnen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henri Verstijnen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henri Verstijnen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henri Verstijnen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henri Verstijnen?

Kunst kopen van Henri Verstijnen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henri Verstijnen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henri Verstijnen. Om meer kans te maken om de Henri Verstijnen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henri Verstijnen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.