Henriette van Egten (1948)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Henriette van Egten
Henriette van Egten (1948)

Henriette van Egten (1948)

Kunstenaar

Henriëtte van Egten (geboren 1948 in Hasselt), graficus, schilder, tekenaar, wandschilder. Plaats van werkzaamheid: Amsterdam. Mede oprichtster van de kunstenaarsboeken- en kunstwinkel “Boekie Woekie”. Zij deed inspiratie op voor haar werk tijdens haar reizen naar o.a. IJsland. Onderwerpen: Landschappen en dieren.

Aangeboden items
1
Verkochte items
10
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
Henriette van Egten - Sneeuwman smelt kopen? Bied vanaf 15!
Henriette van Egten (1948) Sneeuwman smelt
TechniekEts
Afmetingen50 cm x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 15
Bied mee Bied mee
FA. (3)

Kunst kopen van Henriette van Egten

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henriette van Egten? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henriette van Egten. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henriette van Egten en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henriette van Egten te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henriette van Egten!

Volg het aanbod kunst van Henriette van Egten te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henriette van Egten te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henriette van Egten instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henriette van Egten kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henriette van Egten!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henriette van Egten kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henriette van Egten en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henriette van Egten via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henriette van Egten of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henriette van Egten?

Kunst kopen van Henriette van Egten begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henriette van Egten, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henriette van Egten. Om meer kans te maken om de Henriette van Egten te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henriette van Egten! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.