• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Herbert Lentz (1919-1985)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Herbert Lentz

Herbert Lentz (1919-1985)

Kunstenaar

Herbert LENTZ (1919 - 1985)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Duits
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Herbert Lentz - Orig. Radierung 1960, signiert, Fischer mit Netze kopen? Bied vanaf 40!
Herbert Lentz - Orig. Radierung 1960, signiert, Fischer mit Netze

Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorartdealer

Eindtijd17-08-2022 om 22:18

VerzendingInternationaal

Kunst kopen van Herbert Lentz

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Herbert Lentz? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Herbert Lentz. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Herbert Lentz en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Herbert Lentz te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Herbert Lentz!

Volg het aanbod kunst van Herbert Lentz te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Herbert Lentz te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Herbert Lentz instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Herbert Lentz kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Herbert Lentz!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Herbert Lentz kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Herbert Lentz en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Herbert Lentz via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Herbert Lentz of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Herbert Lentz?

Kunst kopen van Herbert Lentz begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Herbert Lentz, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Herbert Lentz. Om meer kans te maken om de Herbert Lentz te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Herbert Lentz! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.