Herbert Zangs (1924-2003)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Herbert Zangs
Herbert Zangs (1924-2003)

Herbert Zangs (1924-2003)

Kunstenaar

Herbert ZANGS (Krefeld, 1924 - Krefeld, 2003)

Aangeboden items
1
Verkochte items
29
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. (22 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Herbert Zangs - composition - very large original work, acrylic on paper kopen? Bied vanaf 3950!
Herbert Zangs - composition - very large original work, acrylic on paperSchilderij
Geplaatst doorRvZ
Eindtijd 16-01-2023 om 22:11
Periode1945 t/m 1999
TechniekAcryl
Afmetingen127.5 cm x 98 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Herbert Zangs

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Herbert Zangs? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Herbert Zangs. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Herbert Zangs en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Herbert Zangs te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Herbert Zangs!

Volg het aanbod kunst van Herbert Zangs te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Herbert Zangs te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Herbert Zangs instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Herbert Zangs kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Herbert Zangs!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Herbert Zangs kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Herbert Zangs en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Herbert Zangs via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Herbert Zangs of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Herbert Zangs?

Kunst kopen van Herbert Zangs begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Herbert Zangs, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Herbert Zangs. Om meer kans te maken om de Herbert Zangs te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Herbert Zangs! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.