Herman Bogman (jr.) (1890-1975)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Herman Bogman (jr.)
Herman Bogman (jr.) (1890-1975)

Herman Bogman (jr.) (1890-1975)

Kunstenaar

Herman BOGMAN (jr.) (Den Haag 1890 - 1975)

Bogman was een schilder in Haagse Schoolstijl die vooral bekend stond om zijn stadsgezichten.

Aangeboden items
1
Verkochte items
8
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Herman Bogman (jr.) - "Stilleven met klaprozen" kopen? Bied vanaf 950!
Herman Bogman (jr.) (1890-1975) Nederlands "Stilleven met klaprozen"
TechniekOlieverf
Afmetingen82 cm x 72 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 950
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Herman Bogman (jr.)

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Herman Bogman (jr.)? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Herman Bogman (jr.). Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Herman Bogman (jr.) en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Herman Bogman (jr.) te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Herman Bogman (jr.)!

Volg het aanbod kunst van Herman Bogman (jr.) te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Herman Bogman (jr.) te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Herman Bogman (jr.) instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Herman Bogman (jr.) kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Herman Bogman (jr.)!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Herman Bogman (jr.) kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Herman Bogman (jr.) en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Herman Bogman (jr.) via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Herman Bogman (jr.) of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Herman Bogman (jr.)?

Kunst kopen van Herman Bogman (jr.) begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Herman Bogman (jr.), heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Herman Bogman (jr.). Om meer kans te maken om de Herman Bogman (jr.) te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Herman Bogman (jr.)! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.