Herman Habes (1902-1990)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Herman Habes
Herman Habes (1902-1990)

Herman Habes (1902-1990)

Kunstenaar

Herman HABES (Amsterdam 1902 - Lelystad 1990)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Herman Habes - Gemengde techniek: "Jeugd herberg" - 1962 kopen? Bied vanaf 150!
Herman Habes - Gemengde techniek: "Jeugd herberg" - 1962Schilderij

Geplaatst doorKiewitKunst

Eindtijd 24-07-2022 om 20:39

Jaartal1962
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen24 cm x 16 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Herman Habes

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Herman Habes? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Herman Habes. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Herman Habes en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Herman Habes te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Herman Habes!

Volg het aanbod kunst van Herman Habes te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Herman Habes te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Herman Habes instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Herman Habes kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Herman Habes!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Herman Habes kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Herman Habes en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Herman Habes via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Herman Habes of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Herman Habes?

Kunst kopen van Herman Habes begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Herman Habes, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Herman Habes. Om meer kans te maken om de Herman Habes te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Herman Habes! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.