Herman Krikhaar (1930-2010)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Herman Krikhaar
Herman Krikhaar (1930-2010)

Herman Krikhaar (1930-2010)

Kunstenaar

Herman KRIKHAAR (Almelo 1930 - Draguignan 2010) Naast kunstenaar ook bekend als Galeriehouder (Galerie Krikhaar te Amsterdam)

Aangeboden items
1
Verkochte items
21
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Herman Krikhaar - Hommage aan COBRA (vierluik) kopen? Bied vanaf 290!
Herman Krikhaar (1930-2010) Nederlands Hommage aan COBRA (vierluik)
TechniekLitho
Afmetingen37 x 44 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 290
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Herman Krikhaar

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Herman Krikhaar? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Herman Krikhaar. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Herman Krikhaar en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Herman Krikhaar te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Herman Krikhaar!

Volg het aanbod kunst van Herman Krikhaar te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Herman Krikhaar te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Herman Krikhaar instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Herman Krikhaar kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Herman Krikhaar!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Herman Krikhaar kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Herman Krikhaar en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Herman Krikhaar via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Herman Krikhaar of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Herman Krikhaar?

Kunst kopen van Herman Krikhaar begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Herman Krikhaar, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Herman Krikhaar. Om meer kans te maken om de Herman Krikhaar te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Herman Krikhaar! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.