Hermann Traugott Rüdisühli (1864-1944)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hermann Traugott Rüdisühli
Hermann Traugott Rüdisühli (1864-1944)

Hermann Traugott Rüdisühli (1864-1944)

Kunstenaar

Hermann Traugott RÜDISÜHLI (Lenzburg 1864 - München 1944)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Zwitsers Zwitsers  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Hermann Traugott Rüdisühli - München kopen? Bied vanaf 100!
Hermann Traugott Rüdisühli - MünchenSchilderij
Geplaatst doorErikteunissen123
Eindtijd 22-01-2023 om 15:37
Periode1800 t/m 1899
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen40.5 cm x 82.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Hermann Traugott Rüdisühli

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hermann Traugott Rüdisühli? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hermann Traugott Rüdisühli. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hermann Traugott Rüdisühli en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hermann Traugott Rüdisühli te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hermann Traugott Rüdisühli!

Volg het aanbod kunst van Hermann Traugott Rüdisühli te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hermann Traugott Rüdisühli te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hermann Traugott Rüdisühli instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hermann Traugott Rüdisühli kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hermann Traugott Rüdisühli!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hermann Traugott Rüdisühli kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hermann Traugott Rüdisühli en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hermann Traugott Rüdisühli via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hermann Traugott Rüdisühli of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hermann Traugott Rüdisühli?

Kunst kopen van Hermann Traugott Rüdisühli begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hermann Traugott Rüdisühli, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hermann Traugott Rüdisühli. Om meer kans te maken om de Hermann Traugott Rüdisühli te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hermann Traugott Rüdisühli! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.