• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Hisako Viruly Abe (1934)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Hisako Viruly Abe

Hisako Viruly Abe (1934)

Kunstenaar

Hisako Viruly ABE (Tokyo 1934)

Aangeboden items
2
Verkochte items
20
Nationaliteit
Japans Nederlands
Links
Favoriet
FA. (8 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Hisako Viruly Abe - ets Fallen leaves 1/15 - 21904 kopen? Bied vanaf 50!
Hisako Viruly Abe - ets Fallen leaves 1/15 - 21904

Grafiek na 1900

Geplaatst doorZaansgroen

Eindtijd22-05-2022 om 22:48

Jaartal1964
TechniekEts
Afmetingen50 cm x 33 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Hisako Viruly Abe - Spring flowers with vase kopen? Bied vanaf 50!
Hisako Viruly Abe - Spring flowers with vase

Grafiek na 1900

Geplaatst doorHollandkunst

Eindtijd26-01-2022 om 22:03

Jaartal1968
TechniekLitho
Afmetingen76 cm x 57 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Hisako Viruly Abe

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hisako Viruly Abe? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hisako Viruly Abe. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hisako Viruly Abe en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hisako Viruly Abe te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hisako Viruly Abe!

Volg het aanbod kunst van Hisako Viruly Abe te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hisako Viruly Abe te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hisako Viruly Abe instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hisako Viruly Abe kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hisako Viruly Abe!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hisako Viruly Abe kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hisako Viruly Abe en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hisako Viruly Abe via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hisako Viruly Abe of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hisako Viruly Abe?

Kunst kopen van Hisako Viruly Abe begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hisako Viruly Abe, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hisako Viruly Abe. Om meer kans te maken om de Hisako Viruly Abe te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hisako Viruly Abe! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.