Hjalmar Riemersma (1970)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hjalmar Riemersma
Hjalmar Riemersma (1970)

Hjalmar Riemersma (1970)

Kunstenaar

Hjalmar RIEMERSMA (Leeuwarden, 1970)

Aangeboden items
2
Verkochte items
55
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Hjalmar Riemersma - STERRENDORP / KLEURZEEFDRUK / 65x117cm / KADER / SIG / 2004 kopen? Bied vanaf 40!
Hjalmar Riemersma (1970) Nederlands STERRENDORP / KLEURZEEFDRUK / 65x117cm / KADER / SIG / 2004
TechniekZeefdruk
Afmetingen65 cm x 117 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee
Hjalmar Riemersma - Sneeuwnacht kopen? Bied vanaf 35!
Hjalmar Riemersma (1970) Sneeuwnacht
TechniekZeefdruk
Afmetingen54 cm x 63 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Hjalmar Riemersma

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hjalmar Riemersma? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hjalmar Riemersma. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hjalmar Riemersma en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hjalmar Riemersma te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hjalmar Riemersma!

Volg het aanbod kunst van Hjalmar Riemersma te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hjalmar Riemersma te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hjalmar Riemersma instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hjalmar Riemersma kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hjalmar Riemersma!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hjalmar Riemersma kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hjalmar Riemersma en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hjalmar Riemersma via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hjalmar Riemersma of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hjalmar Riemersma?

Kunst kopen van Hjalmar Riemersma begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hjalmar Riemersma, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hjalmar Riemersma. Om meer kans te maken om de Hjalmar Riemersma te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hjalmar Riemersma! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.