Hub van den Arend (1896-1973)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hub van den Arend
Hub van den Arend (1896-1973)

Hub van den Arend (1896-1973)

Kunstenaar

Hub van den AREND (Rotterdam 1896 - 1973)

Aangeboden items
2
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Hub van den Arend - Viskraam in oorlog getekend kopen? Bied vanaf 10!
Hub van den Arend - Viskraam in oorlog getekendTekening / Aquarel
Geplaatst doorMargie
Eindtijd 27-11-2022 om 19:14
Jaartal1941
TechniekHoutskool
Afmetingen40 cm x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Hub van den Arend - Getiteld Almanak kopen? Bied vanaf 10!
Hub van den Arend - Getiteld AlmanakTekening / Aquarel
Geplaatst doorMargie
Eindtijd 27-11-2022 om 19:17
Jaartal1941
TechniekHoutskool
Afmetingen40 cm x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Hub van den Arend

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hub van den Arend? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hub van den Arend. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hub van den Arend en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hub van den Arend te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hub van den Arend!

Volg het aanbod kunst van Hub van den Arend te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hub van den Arend te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hub van den Arend instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hub van den Arend kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hub van den Arend!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hub van den Arend kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hub van den Arend en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hub van den Arend via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hub van den Arend of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hub van den Arend?

Kunst kopen van Hub van den Arend begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hub van den Arend, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hub van den Arend. Om meer kans te maken om de Hub van den Arend te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hub van den Arend! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.