Hugo Liebe (I) (1912)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hugo Liebe (I)
Hugo Liebe (I) (1912)

Hugo Liebe (I) (1912)

Kunstenaar

Huge LIEBE (I)

Amsterdam 1912

Aangeboden items
1
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Hugo Liebe (I) - Stad met kerk kopen? Bied vanaf 75!
Hugo Liebe (I) - Stad met kerkSchilderij
Geplaatst dooreppie
Eindtijd 25-12-2022 om 22:44
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen56 cm x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Hugo Liebe (I)

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hugo Liebe (I)? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hugo Liebe (I). Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hugo Liebe (I) en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hugo Liebe (I) te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hugo Liebe (I)!

Volg het aanbod kunst van Hugo Liebe (I) te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hugo Liebe (I) te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hugo Liebe (I) instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hugo Liebe (I) kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hugo Liebe (I)!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hugo Liebe (I) kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hugo Liebe (I) en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hugo Liebe (I) via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hugo Liebe (I) of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hugo Liebe (I)?

Kunst kopen van Hugo Liebe (I) begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hugo Liebe (I), heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hugo Liebe (I). Om meer kans te maken om de Hugo Liebe (I) te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hugo Liebe (I)! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.