• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Huub Gerretsen (1897-1978)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Huub Gerretsen

Huub Gerretsen (1897-1978)

Kunstenaar

Huub GERRETSEN (Avereest 1897 - Den Haag 1978)

Aangeboden items
1
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Huub Gerretsen - Naakte man met fluit. kopen? Bied vanaf 45!
Huub Gerretsen - Naakte man met fluit.

Grafiek na 1900

Geplaatst doorAkke

Eindtijd17-05-2022 om 22:47

Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
Afmetingen32 cm x 25 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Huub Gerretsen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Huub Gerretsen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Huub Gerretsen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Huub Gerretsen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Huub Gerretsen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Huub Gerretsen!

Volg het aanbod kunst van Huub Gerretsen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Huub Gerretsen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Huub Gerretsen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Huub Gerretsen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Huub Gerretsen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Huub Gerretsen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Huub Gerretsen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Huub Gerretsen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Huub Gerretsen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Huub Gerretsen?

Kunst kopen van Huub Gerretsen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Huub Gerretsen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Huub Gerretsen. Om meer kans te maken om de Huub Gerretsen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Huub Gerretsen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.