• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Ies Jacobs (1918-2011)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Ies Jacobs

Ies Jacobs (1918-2011)

Kunstenaar

Ies JACOBS (Brighton 1918 - Amsterdam 2011)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Ies Jacobs - Staand naakt kopen? Bied vanaf 35!
Ies Jacobs - Staand naakt

Grafiek na 1900

Geplaatst doorverve

Eindtijd05-04-2022 om 21:24

Periode1945 t/m 1999
TechniekEts
Afmetingen18 cm x 12 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstAlleen in Passe-partout

Kunst kopen van Ies Jacobs

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ies Jacobs? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ies Jacobs. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ies Jacobs en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ies Jacobs te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ies Jacobs!

Volg het aanbod kunst van Ies Jacobs te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ies Jacobs te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ies Jacobs instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ies Jacobs kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ies Jacobs!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ies Jacobs kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ies Jacobs en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ies Jacobs via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ies Jacobs of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ies Jacobs?

Kunst kopen van Ies Jacobs begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ies Jacobs, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ies Jacobs. Om meer kans te maken om de Ies Jacobs te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ies Jacobs! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.