• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Ineke van Dijk (1940)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Ineke van Dijk

Ineke van Dijk (1940)

Kunstenaar

Ineke van Dijk is geboren in 1940 in Gouda. Op haar 16e startte zij haar artistieke opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunst te Rotterdam in de richting Beeldhouwen bij Jaap Kaas. Daarna vervolgde zij haar opleiding bij van prof. Frederico Carasso aan de Jan van Eijck Acade­mie te Maastricht. In augustus 1962 hield Ineke haar eerste expositie; het jaar waarin zij ook haar eerste grote opdracht uitvoer­de. Naast vrij werk maakt zij beelden, reliëfs, portretten, pennin­gen en "awards" in opdracht voor particulieren, gemeentelijke instellingen en bedrijven. Deze worden hoofdzakelijk in brons uitgevoerd.In de loop der jaren specialiseerde Ineke van Dijk zich in onderwerpen als mens en dier. Zij brengt haar emoties gevoelig tot uitdruk­king in een geabstraheerd realisme. Vooral balletten, geïnspireerd door onder andere het Neder­lands Dans Theater, Ineke exposeerde in binnen- en buitenland.Haar werk bevindt zich daarom in nagenoeg alle landen van West-Europa, alsmede in Polen(het Penningen Museum), Amerika en Maleisië.

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Ineke van Dijk - De Scheepsbouwer uit Schiedam kopen? Bied vanaf 595!
Ineke van Dijk - De Scheepsbouwer uit Schiedam

Beeld / Object

Geplaatst doorA-art

Eindtijd14-02-2022 om 19:15

Jaartal1995
TechniekBrons
Afmetingen28 cm x 25 cm x 11 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd

Kunst kopen van Ineke van Dijk

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ineke van Dijk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ineke van Dijk. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ineke van Dijk en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ineke van Dijk te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ineke van Dijk!

Volg het aanbod kunst van Ineke van Dijk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ineke van Dijk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ineke van Dijk instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ineke van Dijk kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ineke van Dijk!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ineke van Dijk kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ineke van Dijk en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ineke van Dijk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ineke van Dijk of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ineke van Dijk?

Kunst kopen van Ineke van Dijk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ineke van Dijk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ineke van Dijk. Om meer kans te maken om de Ineke van Dijk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ineke van Dijk! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.