Irene Bataille (1913-2012)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Irene Bataille
Irene Bataille (1913-2012)

Irene Bataille (1913-2012)

Kunstschilder, Tekenaar

Irene BATAILLE (Antwerpen 1913 - ?? 2012)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Irene Bataille - Antwerpen Caylus Schilde 's Gravenwezel Tuin in de zomer met bloemen abstract kopen? Bied vanaf 125!
Irene Bataille (1913-2012) Belgisch Antwerpen Caylus Schilde 's Gravenwezel Tuin in de zomer met bloemen abstract
TechniekAquarel
Afmetingen47 cm x 52 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 125
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Irene Bataille

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Irene Bataille? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Irene Bataille. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Irene Bataille en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Irene Bataille te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Irene Bataille!

Volg het aanbod kunst van Irene Bataille te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Irene Bataille te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Irene Bataille instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Irene Bataille kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Irene Bataille!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Irene Bataille kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Irene Bataille en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Irene Bataille via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Irene Bataille of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Irene Bataille?

Kunst kopen van Irene Bataille begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Irene Bataille, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Irene Bataille. Om meer kans te maken om de Irene Bataille te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Irene Bataille! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.