• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Irene van Lippe Biesterfeld (1939)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Irene van Lippe Biesterfeld

Irene van Lippe Biesterfeld (1939)

Kunstenaar

Irene van LIPPE BIESTERFELD (Baarn 1939)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Irene van Lippe Biesterfeld - Kastanje (mooi stijlvol gelijst) kopen? Bied vanaf 195!
Irene van Lippe Biesterfeld - Kastanje (mooi stijlvol gelijst)

Grafiek na 1900

Geplaatst doorcolourfulartlimburg

Eindtijd20-05-2022 om 21:06

Jaartal1998
TechniekZeefdruk
Afmetingen64 cm x 49 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Irene van Lippe Biesterfeld

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Irene van Lippe Biesterfeld? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Irene van Lippe Biesterfeld. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Irene van Lippe Biesterfeld en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Irene van Lippe Biesterfeld te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Irene van Lippe Biesterfeld!

Volg het aanbod kunst van Irene van Lippe Biesterfeld te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Irene van Lippe Biesterfeld te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Irene van Lippe Biesterfeld instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Irene van Lippe Biesterfeld kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Irene van Lippe Biesterfeld!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Irene van Lippe Biesterfeld kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Irene van Lippe Biesterfeld en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Irene van Lippe Biesterfeld via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Irene van Lippe Biesterfeld of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Irene van Lippe Biesterfeld?

Kunst kopen van Irene van Lippe Biesterfeld begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Irene van Lippe Biesterfeld, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Irene van Lippe Biesterfeld. Om meer kans te maken om de Irene van Lippe Biesterfeld te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Irene van Lippe Biesterfeld! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.