• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Iris van Dongen (1975)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Iris van Dongen
Iris van Dongen (1975)

Iris van Dongen (1975)

Kunstenaar

Iris van DONGEN

Aangeboden items
0
Verkochte items
78
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (23 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Iris van Dongen (1975) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 78 items van Iris van Dongen (1975) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 23 mensen die Iris van Dongen (1975) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Iris van Dongen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Iris van Dongen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Iris van Dongen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Iris van Dongen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Iris van Dongen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Iris van Dongen!

Volg het aanbod kunst van Iris van Dongen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Iris van Dongen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Iris van Dongen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Iris van Dongen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Iris van Dongen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Iris van Dongen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Iris van Dongen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Iris van Dongen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Iris van Dongen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Iris van Dongen?

Kunst kopen van Iris van Dongen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Iris van Dongen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Iris van Dongen. Om meer kans te maken om de Iris van Dongen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Iris van Dongen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.