Isa Genzken
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Isa Genzken
Isa Genzken

Isa Genzken

Kunstenaar

Isa GENZKEN

Aangeboden items
2
Verkochte items
3
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Isa Genzken - Farboffset mit Gefälligkeitssignatur kopen? Bied vanaf 350!
Isa Genzken - Farboffset mit GefälligkeitssignaturGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorFundgrube
Eindtijd 04-11-2022 om 21:22
Verzending Internationaal
Jaartal2009
TechniekOffset
Afmetingen74 cm x 59 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Isa Genzken

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Isa Genzken? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Isa Genzken. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Isa Genzken en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Isa Genzken te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Isa Genzken!

Volg het aanbod kunst van Isa Genzken te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Isa Genzken te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Isa Genzken instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Isa Genzken kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Isa Genzken!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Isa Genzken kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Isa Genzken en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Isa Genzken via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Isa Genzken of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Isa Genzken?

Kunst kopen van Isa Genzken begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Isa Genzken, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Isa Genzken. Om meer kans te maken om de Isa Genzken te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Isa Genzken! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.