Ivan Tverdun (1961)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ivan Tverdun
Ivan Tverdun (1961)

Ivan Tverdun (1961)

Kunstschilder

Ivan TVERDUN (Lviv 1961)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Oekraïens Oekraïens  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Ivan Tverdun - Nachtdier kopen? Bied vanaf 125!
Ivan Tverdun - NachtdierSchilderij
Geplaatst doorArtandDesignonline
Eindtijd 12-02-2023 om 20:33
Jaartal1996
TechniekOlieverf
Afmetingen90 cm x 90 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Ivan Tverdun

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ivan Tverdun? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ivan Tverdun. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ivan Tverdun en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ivan Tverdun te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ivan Tverdun!

Volg het aanbod kunst van Ivan Tverdun te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ivan Tverdun te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ivan Tverdun instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ivan Tverdun kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ivan Tverdun!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ivan Tverdun kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ivan Tverdun en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ivan Tverdun via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ivan Tverdun of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ivan Tverdun?

Kunst kopen van Ivan Tverdun begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ivan Tverdun, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ivan Tverdun. Om meer kans te maken om de Ivan Tverdun te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ivan Tverdun! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.