• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Izy-Manny (1988)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Izy-Manny

Izy-Manny (1988)

Kunstenaar

IZY-MANNY Kunstenaarsduo sinds 1988: Izy Freens en Manny Dassen.

Aangeboden items
2
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. 
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Izy-Manny - Gouache, Naakt. kopen? Bied vanaf 440!
Izy-Manny - Gouache, Naakt.

Schilderij

Geplaatst doorWalter_Beer

Eindtijd28-11-2021 om 21:32

Jaartal1997
TechniekGouache
Afmetingen55 cm x 55 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
DragerHardboard
IngelijstIngelijst
Aftersale
Izy-Manny - Gouache, Amphora. kopen? Bied vanaf 440!
Izy-Manny - Gouache, Amphora.

Schilderij

Geplaatst doorWalter_Beer

Eindtijd28-11-2021 om 21:35

Jaartal1997
TechniekGouache
Afmetingen55 cm x 55 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
DragerHardboard
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Izy-Manny

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Izy-Manny? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Izy-Manny. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Izy-Manny en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Izy-Manny te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Izy-Manny!

Volg het aanbod kunst van Izy-Manny te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Izy-Manny te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Izy-Manny instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Izy-Manny kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Izy-Manny!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Izy-Manny kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Izy-Manny en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Izy-Manny via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Izy-Manny of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Izy-Manny?

Kunst kopen van Izy-Manny begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Izy-Manny, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Izy-Manny. Om meer kans te maken om de Izy-Manny te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Izy-Manny! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.