• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
J. van Delden
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. J. van Delden

J. van Delden

Kunstenaar

J. van DELDEN (20e eeuw) was volgens diverse kunsthistorici mogelijk een pseudoniem van Gerardus Johannes Delfgaauw

Er zijn echter ook diverse kunsthistorici die dat betwisten.

H. van Gessel was mogelijk een handelaar die in de oorlogstijd schilderijen voor Delfgaauw verkocht op voorwaarde dat zijn signatuur er op kwam. Dit heeft een korte tijd geduurd.

'K. Schilderspel' en 'J. van Delden' zijn mogelijk andere pseudoniemen waaronder Delfgaauw werk vervaardigde, maar dit wordt zeer betwijfeld.

(informatie ontleend aan diverse bronnen, waaronder het RKD http://nl.wikipedia.org/wiki/Gerard_Delfgaauw).

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
J. van Delden - Bloemstilleven kopen? Bied vanaf 40!
J. van Delden - Bloemstilleven

Schilderij

Geplaatst doorHelena1509

Eindtijd04-02-2022 om 21:31

Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
Afmetingen40 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van J. van Delden

Wilt u graag een kunstwerk kopen van J. van Delden? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van J. van Delden. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van J. van Delden en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van J. van Delden te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen J. van Delden!

Volg het aanbod kunst van J. van Delden te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van J. van Delden te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u J. van Delden instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe J. van Delden kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van J. van Delden!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van J. van Delden kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van J. van Delden en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van J. van Delden via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van J. van Delden of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van J. van Delden?

Kunst kopen van J. van Delden begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van J. van Delden, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van J. van Delden. Om meer kans te maken om de J. van Delden te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van J. van Delden! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.