Jaap Lindeijer (1896-1976)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jaap Lindeijer
Jaap Lindeijer (1896-1976)

Jaap Lindeijer (1896-1976)

Kunstenaar

Jaap LINDEIJER (Rotterdam 1896 - 1976)

Pseudoniem: A.J. Willebeek. Etser, maakte vele Rotterdamse stads- en havengezichten.

Aangeboden items
3
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
Jaap Lindeijer - Stadhuis Brussel - Grand Place Bruxelles kopen? Bied vanaf 15!
Jaap Lindeijer (1896-1976) Stadhuis Brussel - Grand Place Bruxelles
TechniekEts
Afmetingen32 cm x 23 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 15
Bied mee Bied mee
FA. (4)
Jaap Lindeijer - 1896 -1976 kopen? Bied vanaf 34!
Jaap Lindeijer (1896-1976) Nederlands 1896 -1976
TechniekEts
Afmetingen50 cm x 36 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 34
Bied mee Bied mee
FA. (1)
Jaap Lindeijer - Rotterdam Maasgezicht 033-LI kopen? Bied vanaf 35!
Jaap Lindeijer (1896-1976) Nederlands Rotterdam Maasgezicht 033-LI
TechniekEts
Afmetingen16 cm x 25 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
FA. (2)

Kunst kopen van Jaap Lindeijer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jaap Lindeijer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jaap Lindeijer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jaap Lindeijer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jaap Lindeijer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jaap Lindeijer!

Volg het aanbod kunst van Jaap Lindeijer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jaap Lindeijer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jaap Lindeijer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jaap Lindeijer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jaap Lindeijer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jaap Lindeijer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jaap Lindeijer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jaap Lindeijer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jaap Lindeijer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jaap Lindeijer?

Kunst kopen van Jaap Lindeijer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jaap Lindeijer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jaap Lindeijer. Om meer kans te maken om de Jaap Lindeijer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jaap Lindeijer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.