Jack Harden (1935-2002)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jack Harden
Jack Harden (1935-2002)

Jack Harden (1935-2002)

Kunstenaar

Jack HARDEN (Hoensbroek 1935 - Deurne 2002)

Aangeboden items
1
Verkochte items
69
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (19 x Favoriet)
filters
Jack Harden - Weemoedige herinnering kopen? Bied vanaf 69!
Jack Harden (1935-2002) Nederlands Weemoedige herinnering
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen130 cm x 120 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 69
Bied mee Bied mee
FA. (10)

Kunst kopen van Jack Harden

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jack Harden? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jack Harden. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jack Harden en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jack Harden te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jack Harden!

Volg het aanbod kunst van Jack Harden te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jack Harden te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jack Harden instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jack Harden kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jack Harden!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jack Harden kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jack Harden en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jack Harden via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jack Harden of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jack Harden?

Kunst kopen van Jack Harden begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jack Harden, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jack Harden. Om meer kans te maken om de Jack Harden te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jack Harden! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.