Jack Micheline (1929-1998)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jack Micheline
Jack Micheline (1929-1998)

Jack Micheline (1929-1998)

Kunstschilder

Jack MICHELINE (New York 1929 - Orinda 1998)


Een van San Francisco's oorspronkelijke Beat kunstenaars, dichters en schrijvers, samen met Allen Ginsberg, Jack Kerouac, Ken Kesey en William S. Burroughs in de jaren 50 en 60.

Geboren in New York, The Bronx, verhuisde Micheline in de jaren 50 naar Greenwich Village, NY, waar hij straatdichter werd, geïnspireerd door Harlem's blues en jazz. In 1957 publiceerde hij zijn eerste boek 'River of Red Wine', waar Jack Kerouac de inleiding voor heeft geschreven. In de jaren 60 verhuisde hij naar San Francisco waar hij ook ging schilderen. Hij werkte voornamelijk met gouache, in een eigen, zelf aangeleerde stijl.

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
FA. 
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jack Micheline (1929-1998) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Jack Micheline (1929-1998) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Jack Micheline

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jack Micheline? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jack Micheline. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jack Micheline en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jack Micheline te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jack Micheline!

Volg het aanbod kunst van Jack Micheline te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jack Micheline te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jack Micheline instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jack Micheline kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jack Micheline!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jack Micheline kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jack Micheline en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jack Micheline via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jack Micheline of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jack Micheline?

Kunst kopen van Jack Micheline begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jack Micheline, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jack Micheline. Om meer kans te maken om de Jack Micheline te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jack Micheline! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.