Jacob Houbraken (1698-1780)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jacob Houbraken
Jacob Houbraken (1698-1780)

Jacob Houbraken (1698-1780)

Kunstenaar

Jacobus HOUBRAKEN (1698 - 1780)

Aangeboden items
1
Verkochte items
8
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Jacob Houbraken - 18 eeuw kopen? Bied vanaf 70!
Jacob Houbraken - 18 eeuwGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorLolaboy1937
Eindtijd 14-02-2023 om 22:06
Jaartal1753
TechniekEts
Afmetingen35 cm x 22 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Jacob Houbraken

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jacob Houbraken? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jacob Houbraken. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jacob Houbraken en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jacob Houbraken te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jacob Houbraken!

Volg het aanbod kunst van Jacob Houbraken te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jacob Houbraken te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jacob Houbraken instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jacob Houbraken kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jacob Houbraken!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jacob Houbraken kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jacob Houbraken en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jacob Houbraken via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jacob Houbraken of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jacob Houbraken?

Kunst kopen van Jacob Houbraken begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jacob Houbraken, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jacob Houbraken. Om meer kans te maken om de Jacob Houbraken te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jacob Houbraken! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.