• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Jacob Jan van der Maaten (1820-1879)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Jacob Jan van der Maaten

Jacob Jan van der Maaten (1820-1879)

Kunstenaar

Geb. Elburg 4 januari 1820, Overleden Apeldoorn 6 april 1879.Was leerling van H. van de Sande Bakhuyzen en volgde Akademie voor B.K. in Den Haag (1843-1852).Werd in 1852 lid van Koninklijke Akademie te Amsterdam. Werkte in Den Haag (1843-1852), Amsterdam (1854-1855), Den Haag (1857-1864) en daarna in Apeldoorn.Landschapschilder, etser en lithograaf.Tekenleraar aan de Koningsschool te Apeldoorn. Vele werken van zijn hand zijn in priv_collecties of bij bekende musea in Nederland. Aldus Pieter Scheen 2e Deel Blz.4.

Aangeboden items
1
Verkochte items
8
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Jacob Jan van der Maaten - Landschap kopen? Bied vanaf 20!
Jacob Jan van der Maaten - Landschap

Grafiek tot 1900

Geplaatst doorciscus_9com

Eindtijd21-05-2022 om 22:45

Jaartal1853
TechniekLitho
Afmetingen15 cm x 20.5 cm (h x b)
GesigneerdIn de plaat gesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Jacob Jan van der Maaten

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jacob Jan van der Maaten? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jacob Jan van der Maaten. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jacob Jan van der Maaten en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jacob Jan van der Maaten te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jacob Jan van der Maaten!

Volg het aanbod kunst van Jacob Jan van der Maaten te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jacob Jan van der Maaten te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jacob Jan van der Maaten instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jacob Jan van der Maaten kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jacob Jan van der Maaten!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jacob Jan van der Maaten kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jacob Jan van der Maaten en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jacob Jan van der Maaten via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jacob Jan van der Maaten of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jacob Jan van der Maaten?

Kunst kopen van Jacob Jan van der Maaten begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jacob Jan van der Maaten, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jacob Jan van der Maaten. Om meer kans te maken om de Jacob Jan van der Maaten te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jacob Jan van der Maaten! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.