Jacob Jan van Goor (1874-1956)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jacob Jan van Goor
Jacob Jan van Goor (1874-1956)

Jacob Jan van Goor (1874-1956)

Kunstenaar, Designer

Jacob Jan VAN GOOR (Amersfoort, 1874 - Zeist, 1956)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Jacob Jan van Goor - Prinses Juliana 18 jaar kopen? Bied vanaf 60!
Jacob Jan van Goor - Prinses Juliana 18 jaarPenningen
Geplaatst doorPensioenman
Eindtijd 11-09-2022 om 21:56
Jaartal1927
TechniekBrons
Afmetingen6.0 cm x 6.0 cm (h x b)

Kunst kopen van Jacob Jan van Goor

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jacob Jan van Goor? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jacob Jan van Goor. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jacob Jan van Goor en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jacob Jan van Goor te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jacob Jan van Goor!

Volg het aanbod kunst van Jacob Jan van Goor te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jacob Jan van Goor te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jacob Jan van Goor instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jacob Jan van Goor kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jacob Jan van Goor!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jacob Jan van Goor kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jacob Jan van Goor en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jacob Jan van Goor via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jacob Jan van Goor of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jacob Jan van Goor?

Kunst kopen van Jacob Jan van Goor begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jacob Jan van Goor, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jacob Jan van Goor. Om meer kans te maken om de Jacob Jan van Goor te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jacob Jan van Goor! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.