• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Jacobus Ludovicus Cornet (1815-1882)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Jacobus Ludovicus Cornet

Jacobus Ludovicus Cornet (1815-1882)

Kunstenaar

Jacobus Ludovicus CORNET (Leiden 1815 - Leiden 1882)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Jacobus Ludovicus Cornet - 1851 - Boerderij in de polder met molen - 21589 kopen? Bied vanaf 65!
Jacobus Ludovicus Cornet - 1851 - Boerderij in de polder met molen - 21589

Grafiek tot 1900

Geplaatst doorZaansgroen

Eindtijd03-05-2022 om 22:34

Jaartal1851
TechniekEts
Afmetingen14 cm x 19 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Jacobus Ludovicus Cornet

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jacobus Ludovicus Cornet? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jacobus Ludovicus Cornet. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jacobus Ludovicus Cornet en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jacobus Ludovicus Cornet te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jacobus Ludovicus Cornet!

Volg het aanbod kunst van Jacobus Ludovicus Cornet te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jacobus Ludovicus Cornet te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jacobus Ludovicus Cornet instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jacobus Ludovicus Cornet kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jacobus Ludovicus Cornet!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jacobus Ludovicus Cornet kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jacobus Ludovicus Cornet en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jacobus Ludovicus Cornet via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jacobus Ludovicus Cornet of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jacobus Ludovicus Cornet?

Kunst kopen van Jacobus Ludovicus Cornet begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jacobus Ludovicus Cornet, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jacobus Ludovicus Cornet. Om meer kans te maken om de Jacobus Ludovicus Cornet te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jacobus Ludovicus Cornet! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.