Jacques Mels (1899-1974)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jacques Mels
Jacques Mels (1899-1974)

Jacques Mels (1899-1974)

Kunstenaar

Jacques Mels: (Tilburg 1899 - Den Haag 1974)

Aangeboden items
2
Verkochte items
52
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jacques Mels - Limburgs landschap kopen? Bied vanaf 50!
Jacques Mels (1899-1974) Nederlands Limburgs landschap
TechniekGouache
Afmetingen53 cm x 69 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Jacques Mels - Landschap met boerderij in de avond - Aquarel, Ingelijst kopen? Bied vanaf 75!
Jacques Mels (1899-1974) Nederlands Landschap met boerderij in de avond - Aquarel, Ingelijst
TechniekAquarel
Afmetingen35 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jacques Mels

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jacques Mels? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jacques Mels. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jacques Mels en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jacques Mels te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jacques Mels!

Volg het aanbod kunst van Jacques Mels te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jacques Mels te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jacques Mels instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jacques Mels kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jacques Mels!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jacques Mels kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jacques Mels en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jacques Mels via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jacques Mels of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jacques Mels?

Kunst kopen van Jacques Mels begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jacques Mels, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jacques Mels. Om meer kans te maken om de Jacques Mels te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jacques Mels! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.