James Brown (1951-2020)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. James Brown
James Brown (1951-2020)

James Brown (1951-2020)

Kunstenaar

James BROWN (Los Angeles 1951 - Mexico 2020)

James Brown, een in Amerika geboren schilder die actief was in Parijs en Oaxaca, Mexico. Hij was in de jaren tachtig vooral bekend om zijn ruwe schilderkunstige semi-figuratieve schilderijen

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
FA. (9 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Kunst kopen van James Brown

Wilt u graag een kunstwerk kopen van James Brown? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van James Brown. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van James Brown en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van James Brown te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen James Brown!

Volg het aanbod kunst van James Brown te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van James Brown te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u James Brown instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe James Brown kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van James Brown!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van James Brown kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van James Brown en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van James Brown via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van James Brown of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van James Brown?

Kunst kopen van James Brown begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van James Brown, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van James Brown. Om meer kans te maken om de James Brown te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van James Brown! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.