Jan Beranek (1933)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Beranek
Jan Beranek (1933)

Jan Beranek (1933)

Designer

Jan BERANEK (1933)

Aangeboden items
0
Verkochte items
6
Nationaliteit
Tsjechisch Tsjechisch  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jan Beranek (1933) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Jan Beranek (1933) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Design kopen van Jan Beranek

Wilt u graag design kopen van Jan Beranek? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Jan Beranek. Betaalbare en exclusieve design van Jan Beranek en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Jan Beranek te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Jan Beranek te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Jan Beranek te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Beranek instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Jan Beranek design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Jan Beranek!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Jan Beranek kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Jan Beranek en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Jan Beranek via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Jan Beranek of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Jan Beranek?

Design kopen van Jan Beranek begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Jan Beranek, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Jan Beranek. Om meer kans te maken om het designobject van Jan Beranek te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Jan Beranek! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.