Jan de Kok (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan de Kok
Jan de Kok (1947)

Jan de Kok (1947)

Kunstenaar

JAN DE KOK, geboren 11-3-1947 in Amsterdam, schilder, aquarellist, beeldhouwer, kunstnijveraar, keramist, tekenaar, pentekenaar en pastellist. Opleiding: Vrije Academie (Amsterdam). Leerling van Maarten Krabbé en Jan Sierhuis. Onderwerpen: vogelvoorstelling, landschap, paardenvoorstelling, abstract. Stroming: Surrealisme. Literatuur: Scheen 1969-1970 , dl. 1, p. 624 (als: Kok, Jan de). Uit een recensie: “Jan de Kok laat in zijn werk niet de zichtbare wereld zien, maar tracht een innerlijke wereld zichtbaar te maken. Vaak krijgt zijn werk geen titel mee. Je moet met eigen hart gaan kijken en kunt er dan iets in herkennen, iets wat je diep van binnen raakt en wat je aanspreekt”.

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jan de Kok - Winters landschap kopen? Bied vanaf 50!
Jan de Kok (1947) Nederlands Winters landschap
TechniekOlieverf
Afmetingen68 cm x 87 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan de Kok

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan de Kok? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan de Kok. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan de Kok en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan de Kok te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan de Kok!

Volg het aanbod kunst van Jan de Kok te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan de Kok te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan de Kok instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan de Kok kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan de Kok!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan de Kok kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan de Kok en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan de Kok via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan de Kok of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan de Kok?

Kunst kopen van Jan de Kok begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan de Kok, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan de Kok. Om meer kans te maken om de Jan de Kok te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan de Kok! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.