Jan Frenken (1941)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Frenken
Jan Frenken (1941)

Jan Frenken (1941)

Kunstenaar

Jan FRENKEN (Den Bosch, 1941)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jan Frenken - Compositie kopen? Bied vanaf 150!
Jan Frenken (1941) Nederlands Compositie
TechniekOlieverf
Afmetingen111 cm x 101 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan Frenken

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Frenken? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Frenken. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Frenken en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Frenken te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Frenken!

Volg het aanbod kunst van Jan Frenken te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Frenken te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Frenken instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Frenken kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Frenken!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Frenken kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Frenken en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Frenken via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Frenken of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Frenken?

Kunst kopen van Jan Frenken begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Frenken, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Frenken. Om meer kans te maken om de Jan Frenken te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Frenken! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.