Jan Hendriks (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Hendriks
Jan Hendriks (1946)

Jan Hendriks (1946)

Kunstenaar

Jan HENDRIKS (Tilburg 1946)

Jan Hendriks werkt met eenvoudige vormen en materialen in eenvoudige ritmische composities. Alles wat overbodig is mag weg. Eenvoudig betekent ook: afwezigheid van kleur.. Hij woont en werkt in Landsmeer (NH).

Zijn werk zit in de collecties van Museum Waterland, De Manders collectie: Museum Van Bommel van Dam, Venlo. Museum Fodor, AMsterdam etc..

Aangeboden items
0
Verkochte items
12
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jan Hendriks (1946) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 12 items van Jan Hendriks (1946) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 34 mensen die Jan Hendriks (1946) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Jan Hendriks

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Hendriks? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Hendriks. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Hendriks en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Hendriks te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Hendriks!

Volg het aanbod kunst van Jan Hendriks te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Hendriks te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Hendriks instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Hendriks kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Hendriks!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Hendriks kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Hendriks en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Hendriks via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Hendriks of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Hendriks?

Kunst kopen van Jan Hendriks begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Hendriks, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Hendriks. Om meer kans te maken om de Jan Hendriks te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Hendriks! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.