• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Jan Kaandorp (1951)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Jan Kaandorp

Jan Kaandorp (1951)

Kunstenaar

Jan KAANDORP (Den Haag 1951)

Aangeboden items
2
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Jan Kaandorp - Gemengde techniek op papier, Modelstudie 2 - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 100!
Jan Kaandorp - Gemengde techniek op papier, Modelstudie 2 - Ingelijst (Groot)

Schilderij

Geplaatst doorVeilingmeester

Eindtijd28-05-2022 om 19:35

Jaartal1981
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen100 cm x 66 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Jan Kaandorp - Gemengde techniek op papier, Modelstudie 1 - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 100!
Jan Kaandorp - Gemengde techniek op papier, Modelstudie 1 - Ingelijst (Groot)

Schilderij

Geplaatst doorVeilingmeester

Eindtijd28-05-2022 om 19:35

Jaartal1981
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen101 cm x 66 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Jan Kaandorp

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Kaandorp? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Kaandorp. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Kaandorp en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Kaandorp te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Kaandorp!

Volg het aanbod kunst van Jan Kaandorp te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Kaandorp te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Kaandorp instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Kaandorp kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Kaandorp!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Kaandorp kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Kaandorp en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Kaandorp via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Kaandorp of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Kaandorp?

Kunst kopen van Jan Kaandorp begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Kaandorp, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Kaandorp. Om meer kans te maken om de Jan Kaandorp te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Kaandorp! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.