Jan Linschooten (1909-1995)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Linschooten
Jan Linschooten (1909-1995)

Jan Linschooten (1909-1995)

Kunstenaar

Jan Linschooten (Leiden 1909 - 1995)

Aangeboden items
1
Verkochte items
20
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jan Linschooten - gevarieerd stilleven met o.a. droogboeket en religieus portret in lijstje kopen? Bied vanaf 1!
Jan Linschooten (1909-1995) Nederlands gevarieerd stilleven met o.a. droogboeket en religieus portret in lijstje
TechniekOlieverf
Afmetingen50 cm x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
Openingsbod
€ 1
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan Linschooten

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Linschooten? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Linschooten. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Linschooten en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Linschooten te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Linschooten!

Volg het aanbod kunst van Jan Linschooten te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Linschooten te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Linschooten instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Linschooten kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Linschooten!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Linschooten kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Linschooten en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Linschooten via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Linschooten of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Linschooten?

Kunst kopen van Jan Linschooten begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Linschooten, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Linschooten. Om meer kans te maken om de Jan Linschooten te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Linschooten! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.