Jan Martens (1939)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Martens
Jan Martens (1939)

Jan Martens (1939)

Kunstenaar

Jan MARTENS (Eindhoven 1939)

Aangeboden items
4
Verkochte items
116
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jan Martens - Medicamenta Vera III kopen? Bied vanaf 30!
Jan Martens (1939) Medicamenta Vera III
TechniekZeefdruk
Afmetingen66 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee
Jan Martens - Medicamenta Vera II kopen? Bied vanaf 35!
Jan Martens (1939) Medicamenta Vera II
TechniekZeefdruk
Afmetingen66 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
Jan Martens - Medicamenta Vera IV kopen? Bied vanaf 30!
Jan Martens (1939) Medicamenta Vera IV
TechniekZeefdruk
Afmetingen50 cm x 66 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee
Jan Martens - Medicamenta Vera I kopen? Bied vanaf 35!
Jan Martens (1939) Medicamenta Vera I
TechniekZeefdruk
Afmetingen66 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan Martens

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Martens? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Martens. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Martens en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Martens te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Martens!

Volg het aanbod kunst van Jan Martens te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Martens te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Martens instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Martens kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Martens!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Martens kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Martens en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Martens via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Martens of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Martens?

Kunst kopen van Jan Martens begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Martens, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Martens. Om meer kans te maken om de Jan Martens te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Martens! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.