Jan Michielsen (1939-2010)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Michielsen
Jan Michielsen (1939-2010)

Jan Michielsen (1939-2010)

Kunstenaar

Jan MICHIELSEN (Breda 1939 - Breda 2010)

Aangeboden items
2
Verkochte items
18
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (10 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Jan Michielsen - Rode uil, ets met reliëf kopen? Bied vanaf 50!
Jan Michielsen - Rode uil, ets met reliëfGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorRosser
Eindtijd 01-10-2022 om 20:45
Periode1945 t/m 1999
TechniekEts
Afmetingen55 cm x 59 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstNiet Ingelijst
Jan Michielsen - Kwallen kolonie kopen? Bied vanaf 100!
Jan Michielsen - Kwallen kolonieGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorRobvanderdonk
Eindtijd 06-11-2022 om 15:30
Jaartal1973
TechniekLitho
Afmetingen5 cm x 2 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Jan Michielsen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Michielsen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Michielsen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Michielsen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Michielsen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Michielsen!

Volg het aanbod kunst van Jan Michielsen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Michielsen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Michielsen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Michielsen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Michielsen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Michielsen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Michielsen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Michielsen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Michielsen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Michielsen?

Kunst kopen van Jan Michielsen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Michielsen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Michielsen. Om meer kans te maken om de Jan Michielsen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Michielsen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.