• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Jan Roede (1914-2007)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Roede

Jan Roede (1914-2007)

Kunstenaar

Jan ROËDE (Groningen 1914 - Den Haag 2007)

Aangeboden items
1
Verkochte items
83
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (70 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Jan Roede - tekening ‘zonder titel’ - 1985 kopen? Bied vanaf 150!
Jan Roede - tekening ‘zonder titel’ - 1985

Tekening / Aquarel

Geplaatst doorGalerie Zien

Eindtijd20-08-2022 om 20:52

Jaartal1985
TechniekPotlood
Afmetingen53 cm x 42 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Jan Roede

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Roede? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Roede. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Roede en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Roede te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Roede!

Volg het aanbod kunst van Jan Roede te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Roede te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Roede instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Roede kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Roede!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Roede kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Roede en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Roede via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Roede of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Roede?

Kunst kopen van Jan Roede begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Roede, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Roede. Om meer kans te maken om de Jan Roede te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Roede! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.