Jan Roëde (1914-2007)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Roëde
Jan Roëde (1914-2007)

Jan Roëde (1914-2007)

Kunstschilder, Graficus, Tekenaar

Jan ROËDE (Groningen 1914 - Den Haag 2007)

Aangeboden items
0
Verkochte items
101
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jan Roëde (1914-2007) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 101 items van Jan Roëde (1914-2007) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 97 mensen die Jan Roëde (1914-2007) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Jan Roëde

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Roëde? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Roëde. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Roëde en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Roëde te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Roëde!

Volg het aanbod kunst van Jan Roëde te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Roëde te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Roëde instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Roëde kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Roëde!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Roëde kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Roëde en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Roëde via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Roëde of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Roëde?

Kunst kopen van Jan Roëde begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Roëde, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Roëde. Om meer kans te maken om de Jan Roëde te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Roëde! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.