Jan Snoeck (1927-2018)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Snoeck
Jan Snoeck (1927-2018)

Jan Snoeck (1927-2018)

Kunstschilder, Beeldhouwer, Graficus

Jan SNOECK (Rotterdam 1927 - Den Haag 2018)

Schilder, Graficus, Beeldhouwer, Ceramist

Opleiding:

Jan Snoeck volgde zijn opleiding aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunst te Den Haag.

Hij woonde en werkte wisselend in Nederland en Frankrijk.

Jan Snoeck heeft na zijn opleiding enige jaren als beeldhouwer in Nederland gewerkt. In 1953 heeft Snoeck een jaar bij Zadkine in Parijs gewerkt. Na enkele jaren als beeldhouwer werkachtig te zijn geweest ontstond in de begin jaren '60 zijn passie voor klei. In het verleden werkte Snoeck met zowel steen, hout, brons als metaal. Later werkte hij vrijwel alleen nog met keramiek, maar dat is uiteindelijk overgegeaan naar metaal.

Ook maakte Snoeck zeefdrukken en het toegepaste werk zoals de multiples. Deze werken worden door bedrijven en instellingen veel gebruikt als relatiegeschenk.

Aangeboden items
2
Verkochte items
164
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jan Snoeck - Biologici kopen? Bied vanaf 70!
Jan Snoeck (1927-2018) Nederlands Biologici
TechniekZeefdruk
Afmetingen43 x 43 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 70
Bied mee Bied mee
Jan Snoeck - Keramiek kubus gemaakt door Schoonhoven plateel kopen? Bied vanaf 70!
Jan Snoeck (1927-2018) Nederlands Keramiek kubus gemaakt door Schoonhoven plateel
Afmetingen12 x 12 x 12 cm (h x b x d)
Gewicht150 g
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 70
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan Snoeck

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Snoeck? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Snoeck. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Snoeck en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Snoeck te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Snoeck!

Volg het aanbod kunst van Jan Snoeck te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Snoeck te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Snoeck instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Snoeck kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Snoeck!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Snoeck kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Snoeck en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Snoeck via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Snoeck of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Snoeck?

Kunst kopen van Jan Snoeck begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Snoeck, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Snoeck. Om meer kans te maken om de Jan Snoeck te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Snoeck! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.