Jan van Rijsewijk (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan van Rijsewijk
Jan van Rijsewijk (1954)

Jan van Rijsewijk (1954)

Graficus

Geboren te Dieren in 1954. Als kunstenaar in het voetspoor van zijn vader tredend, heeft Jan van Rijsewijk jr. zich ontwikkeld tot een etser van belang. Hij kreeg lessen van zijn vader en prive les van mevr. Mary Westring in Freeport USA), waar hij een speciale etstechniek leerde kennen. In ruil voor het opknappen van haar huis en atelier kreeg hij les in vormgeving en techniek. Hij heeft de hele wereld doorkruist, de wereldzeeen bevaren en is met zijn jeugdige leeftijd een zeer bereisd man. Nederland is toch zijn thuisland gebleven. Geinspireerd door wat hij hier zag, heeft hij zich tot taak gesteld Nederland in al zijn verscheidenheid in etsen vast te leggen

Aangeboden items
1
Verkochte items
16
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jan van Rijsewijk - Den Haag Gevangenpoort kopen? Bied vanaf 35!
Jan van Rijsewijk (1954) Nederlands Den Haag Gevangenpoort
TechniekEts
Afmetingen19 x 25 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan van Rijsewijk

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan van Rijsewijk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan van Rijsewijk. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan van Rijsewijk en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan van Rijsewijk te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan van Rijsewijk!

Volg het aanbod kunst van Jan van Rijsewijk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan van Rijsewijk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan van Rijsewijk instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan van Rijsewijk kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan van Rijsewijk!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan van Rijsewijk kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan van Rijsewijk en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan van Rijsewijk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan van Rijsewijk of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan van Rijsewijk?

Kunst kopen van Jan van Rijsewijk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan van Rijsewijk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan van Rijsewijk. Om meer kans te maken om de Jan van Rijsewijk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan van Rijsewijk! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.